...

Kamu Yönetimi Bölümü

YAZ OKULUNDA (BAŞKA ÜNİVERSİTELERDEN) DERS ALACAK ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE!!
01/07/2021

01/07/2021

Fakültemiz dışında bir kurumdan ders almak istemeniz durumunda aşağıdaki hususlara dikkat etmeniz gerekmektedir:

- Alacağınız dersin kredisi, bölümümüzdeki dersin kredisinden az olmamalı (Örneğin almak istediğiniz Kentleşme Politikası dersi bölümümüzde 3 kredi ise, alacağınız üniversitede de en az 3 kredi olmalı).

- Alacağınız dersin AKTS’si bölümümüzdeki dersin AKTS’sinden az olmamalı (Örneğin almak istediğiniz Kentleşme Politikası dersi bölümümüzde 4 AKTS ise alacağınız üniversitede de en az 4 AKTS olmalı).

- Alacağınız dersin içeriği bölümümüzdekinden farklı olmamalı, benzer olmalı. Bunun için almak istediğiniz dersin içeriğini PDF dosyası halinde danışmanınıza mail ile göndermelisiniz.

-Bölümümüzdeki derslerin Kredi, AKTS ve Ders İçeriklerine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz: https://ects.nevsehir.edu.tr/ects/bilgipaketi/dil/tr/bolum/180003/sayfa/1 

- Ekteki başvuru formunu (fakültemiz sitesinde öğrenci evrakları arasında yer alan) doldurup imzaladıktan sonra danışman hocanıza (mail ya da başka yolla) ulaştırmalısınız. Danışman hocanız, başvurunuzu inceledikten sonra Bölüm Başkanınıza iletecektir.

-Öncelikle alttan veya döneminden başarısız olunan dersler alınmalıdır. 

-Bölüm Başkanı tarafından onay aldıktan sonra ders kaydınızı yaptırabilirsiniz. Aksi halde, onay alınmadan yapılan işlemler geçersiz sayılacaktır.

YAZ OKULU BAŞVURU DİLEKÇESİ İÇİN TIKLAYINIZ.